Home / archiefcentraal / aanhoudingen na mogelijke inbraak

aanhoudingen na mogelijke inbraak

Toen de politie ter plaatse kwam waren de mannen niet meer aanwezig, maar de auto waarin ze hadden gereden nog wel. Omdat een deur van het tehuis niet goed meer werkte en mogelijk geforceerd was is de politie op zoek gegaan naar de mannen. Eén van hen werd aangetroffen op de Burgemeester Backxlaan en daar aangehouden.

De andere twee kwamen enige tijd later aanlopen bij de auto die op de Raiffeisenstraat stond. Zij zijn daar aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. Daaruit moet blijken of ze daadwerkelijk hebben geprobeerd in te breken.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.