Home / archiefcentraal / 7 jarige wint van volwassenen met dog frisbee

7 jarige wint van volwassenen met dog frisbee

Tijdens de internationale dog frisbee wedstrijd in Den Ham afgelopen zondag heeft het team van MAD Happy Tails uit Beerzerveld prima gescoord.

In de beginnersklasse throw & catch behaalde Marieke Schuurman uit Wierden met haar kelpie Tally de tweede plaats. In de beginnersklasse overall werd MAD Happy Tails teamlid Gijs Brefeld met Australian shepherd Utah vierde. Dennis Kuiper uit Sibculo won met Australian shepherd Funky de derde plaats in de open klasse throw & catch.

Zeer verrassend was de vierde plaats van de 21 bij de open throw & catch. Die werd behaald door de 7-jarige Amy von Piekartz uit Beerzerveld. Met haar Australian shepherd Kate wist de 7 jaar oude dame maar liefst zestien volwassenen voor te blijven.

De beste Nederlanders in de moeilijkste klasse, de open klasse, waren MAD Happy Tails teamleden Jeanet Krikken en haar Australian shepherd Dunya, Maud van den Berg met kruising Cooper en Patrick Kuiper met Australian shepherd Miss Dallas. Zij behaalden respectievelijk de 4e, 5e en 6e plaats. Amy von Piekartz werd met haar Australian shepherd Spice 16e in de moeilijkste klasse.

De 3 jaar oude Lewis von Piekartz maakte afgelopen zondag zijn debuut als jongste deelnemer ooit tijdens een frisbeewedstrijd. Hij had veel plezier met zijn hondje Kate. Amy von Piekartz was wederom de beste junior van het toernooi. Zowel Amy als Lewis kregen een prachtige medaille.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.