Home / archiefcentraal / wisselende resultaten atbers lemelerveld

wisselende resultaten atbers lemelerveld

Op zondag 3 juni stond in Arnhem de tweede bergrace uit een serie van vier wedstrijden op het programma voor de mountainbikers van ATB-Team Lemelerveld. Het parcours in Arnhem wordt gekenmerkt door de vele lange klimmen en de lange afdaling op de trap. De vele regenval maakte het parcours nog eens extra zwaar.

Dienand Broekhuis, Rick Oosterlaar en Jeroen Wessel reden de 75 minuten wedstrijd. Rick en Jeroen haakten de eerste ronde bij een omvangrijke kopgroep aan. In de tweede ronde moesten zij deze groep laten gaan. Jeroen kreeg kramp in de derde ronde en viel zo nog verder terug. Rick finishte als 13e en Jeroen als 19e. Dienand Broekhuis reed de wedstrijd uit op een 40e plek.

In de 105 minuten wedstrijd gingen Rob en Mark van der Heijden van start. Rob reed vanaf het begin van de wedstrijd mee met een groepje bij de eerste tien. Hij hield hierin stand tot de finish en werd uiteindelijk 7e. Mark finishte hierachter op plek 14.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl.

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.