wiechers wonen verbouwt maar blijft open

De bekende piramides op het dak zijn ontdaan van de golfplaten en voorzien van strakke dakpannen, de pui van steen is vervangen door glas en grote delen van het metselwerk zijn vervangen. “Ook is er asbest gesaneerd en dat is natuurlijk ook erg belangrijk,” zegt Van den Bosch. Verder wordt ook de tuin aangepakt en een aantal bomen weggehaald, waardoor het pand ‘beter tot uitdrukking komt. De werkzaamheden zijn waarschijnlijk rond de bouwvak afgerond. “De winkel blijft ondertussen gewoon open,” benadrukt de interieuradviseur. Een opfrisbeurt voor de binnenkant van de winkel staat voor volgend jaar op het programma. Dat gebeurde zo’n vijftien jaar geleden voor het laatst.

Van den Bosch omschrijft Wiechers Wonen als een ‘moderne woonwinkel’, die goed is in het geven van advies. Met een computerprogramma kan bijvoorbeeld een woonkamer nagebootst worden, waarna deze helemaal naar eigen smaak – met de producten van Wiechers Wonen – ingericht kan worden. In 3D kan de klant vervolgens al virtueel door zijn nieuwe woonkamer lopen. “Veel mensen hebben problemen bij het inrichten van hun woning. Vooral bij een nieuwe woning kan het erg handig zijn om alvast te kunnen zien hoe het allemaal gaat worden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.