Home / archiefcentraal / wandelaar gewond na aanrijding met wielrenner

wandelaar gewond na aanrijding met wielrenner

Een 49-jarige vrouw uit Beerzerveld is zaterdagmiddag 2 juni aan de Zuidelijke Vechtdijk gewond geraakt. De vrouw wandelde hier samen met een andere vrouw, toen een 63-jarige wielrenner uit Dalfsen hen van achteren naderde. Omdat hij wilde passeren, belde hij. De vrouw maakte hierop eerst een beweging naar links, bedacht zich toen en wilde vervolgens rechts gaan lopen. Door de snelheid van de wielrenner was echter een aanrijding niet meer te voorkomen. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.