vc ek pool drie stijgers naar tweede plek

Op het EK voetbal in Polen en Oekraïne was gisteren opnieuw poule A aan de beurt: Rusland, Tsjechië, Griekenland en gastland Polen speelden hun tweede wedstrijd. In de Vechtdal Centraal EK-pool zijn gisteren bij de twee wedstrijden ongeveer 3000 punten behaald, verdeeld over zo’n 500 deelnemers.

Afhankelijk van wat Polen zou doen in de latere wedstrijd van de dag, kon Tsjechië uitgeschakeld worden bij verlies tegen Griekenland. Nadat het na zes minuten al 0-2 voor de Tsjechen stond, leek dit scenario ver weg te zijn, maar na een vroeg doelpunt van de Grieken in de tweede helft – door een fout van Chelsea-doelman Petr Čech – raakte Tsjechië het vertrouwen kwijt. Griekenland kreeg kansen en werd gevaarlijker, maar 89 deelnemers van de VC EK-pool hadden dit wel zien aankomen en voorspelden dat de 1-2 voorsprong voor Tsjechië ook de eindstand zou zijn.

Het duel tussen Polen en Rusland was een beladen wedstrijd. In Warschau waren veel rellen voor en na de wedstrijd. Waar de Russen buiten het stadion werden overlopen door de Polen, waren de spelers op het veld gewaagd aan elkaar. De terechte uitslag van 1-1 hadden 58 mensen voorspeld. De 21-jarige Rus Alan Dzagoev, scoorde in deze wedstrijd zijn derde doelpunt en werd daarmee de voorlopige topscorer van het EK 2012.

In de VC EK-pool heeft de topscorer van gisteren ook vandaag weer punten gescoord. Woezel-Pip, Jacqueline Kolkman, loopt drie punten uit op de tweede plaats, die bezet wordt door drie nieuwe binnenkomers. De gezamenlijke tweede plek wordt met 47 punten gedeeld door: NR9, Kieftenbeld en Andreas78. Beter bekend als Maikel Jansen of Lorkeers, Erik Kieftenbeld en Andreas de Jonge.

Wil je weten hoe jij er voor staat? Kijk dan op de ranglijst van de Vechtdal Centraal EK-pool.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.