twintigste autorodeo in oudleusen

Aan de Hessenweg in Oudleusen is zaterdag 23 juni de traditionele autorodeo. De vindt plaats ter hoogte van het Chinese restaurant. De jury wagen is van Sandink transport dat ook 20 jaar bestaat en voor de 20e keer de wagen beschikbaar stelt.

Om 10.00 uur zal het gebrul en gekraak losbarsten en zullen ongeveer 100 auto`s weer een poging doen om een ander zo snel mogelijk de vernieling in te helpen, ook de winnaars van vorig jaar zijn weer aanwezig. Ook dit jaar is er de lichtere klasse en een zware klasse. Manche indelingen zijn te zien op de site www.autorodeooudleusen.nl

Voor beide poules zijn vijf bekers beschikbaar met geldprijzen en voor de beste dame is er ook een beker beschikbaar gesteld. Voor de kinderen staat er weer een luchtkussen zodat de ouderen kunnen genieten van de capriolen van de deelnemers. Ook is er een discotheek aanwezig om de gezelligheid te verhogen. Het parkeren is achter bij het pompstation en het Chinees Restaurant. Voor de fietsers is op het terrein een plaats vrij gehouden om te parkeren.

Om ongeveer 16.00 uur zal het rustig worden aan de Hessenweg en de auto`s weer worden meegenomen voor de volgende rodeo’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.