twaalfde gap 55toernooi in nieuwleusen

Het twaalfde GAP 55+ toernooi vindt van 20 tot en et 25 augustus plaats op de zes nieuwe kunstgrasbanen van de Tennisvereniging Nieuwleusen.Deelnemers worden ingedeeld op eigen speelsterkte. Er wordt in poules gespeeld, dus speelt men altijd meerdere wedstrijden. Tennissers (m/v) die dit jaar 55 jaar of ouder zijn kunnen deelnemen. Ook voor 65-plussers zijn er aparte categorieën.

De inschrijving sluit uiterlijk op 10 augustus 2012. Er kan worden ingeschreven voor zowel het enkel- als het dubbelspel. Voor informatie en inschrijving kunnen geïnteresseerden terecht bij wedstrijdleider Gerda Mulder: gerdamulder27@xs4all.nl of via www.toernooi.nl

Omdat het toernooi een hele week duurt, kan er op het terrein van de Tennisvereniging Nieuwleusen worden gekampeerd. Ook worden er diverse andere activiteiten georganiseerd zoals een fietstocht en klootschieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.