Home / archiefcentraal / trekkerslep oudleusen brullende tractoren

trekkerslep oudleusen brullende tractoren

In Oudleusen brulden op zaterdag 2 juni de motoren van verschillende tractoren. Voor de achtste keer organiseerde Van Leussen de Trekkerslep. Zowel in standaardklasses als in de verschillende sport- en superstandaardklasses was het deelnemersveld groot. Ongeveer 120 tractoren deden mee, variërend van de standaard kleinere tractoren van 2800 kg tot en met de grote tractoren van 7, 9 en 12 ton. Ook een flink aantal speciale ‘sport’-tractoren waren aanwezig. Deze tractoren zijn speciaal omgebouwd/aangepast om mee te doen aan trekkerslep wedstrijden. Deze wedstrijd is voorronde van de finale in Raalte, gehouden tijdens de Stöppelhaene feesten in augustus.

De speciaal geprepareerde wedstrijdbaan was dit jaar aangelegd op een nieuwe plek ter tevredenheid van de deelnemers. Ook de zon was volop aanwezig dus voor de bezoekers ook aangenaam om deze wedstrijd te aanschouwen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.