theo otten een onder parr in lemele

Theo Otten was de grote winnaar in de gelopen ronde afgelopen week op de P & P baan in Lemele. Theo had maar 53 slagen nodig om de achttien holes te bedwingen.

Nijverdaller Herman Scholten had 56 slagen nodig, Hellendoorner Jan Nekkers 58, Gerrit Koggel uit Dalmsholte 59. Hans Strijkveen uit Raalte volgde met zestig. Raaltenaar Jan Willem van de Berg 61 en Jan Hekman uit Ommen 62 slagen.

Nijverdaller Erwin Scholten had 63 slagen nodig. Met 64 slagen voor de uit Lemele komende spelers Bert Duerink, Harry Eshuis en Henk Bendijk, waren de punten in het strokeplay klassement vergeven deze week.Hans Strijkveen gaat hier op kop met 80 punten, gevolgd door Herman Scholten met 69 punten en met één punt minder volgt Theo Otten. Deze week scoorde Jan Nekers de meeste stableford punten namelijk 39 en Theo Otten 37, Gerrit Koggel 36, en Herman Scholten, Mieke Bendijk en Bert Wolbers 35 punten. 34 stableford punten waren er voor Jan Willem van de Berg, Henk Bendijk en Jan Hekman uit Nijverdal, Ook de 33 stableford punten voor Jan Hekman uit Ommen en Dinand Scholten en Theo Leestemaker uit Lemele leverden punten op voor het tussenklassement.

In dit klassement gaat Mieke Bendijk op kop met 49 punten gevolgd door Gerrit Tempert met 46 welke weer op de voet gevolgd wordt met één punt minder door Henk Bendijk en weer één punt minder Gerrit Koggel. Bij strokeplay gaat het om het aantel benodigde slagen, en bij stablefort word rekening gehouden met de handicap van de speler.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.