sv dalfsen vijf kampioenen c1000 toernooi

Onder stralende omstandigheden en niet te warme temperaturen werd afgelopen zaterdag 2 juni het C1000 toernooi op Sportpark Gerner gespeeld. Het toernooi wordt al jaren georganiseerd door SV Dalfsen en ASC’62 en kent een groot aantal deelnemers. ’s Morgens streden de F- en E-teams om de prijzen, ’s middags was het de beurt aan de D-junioren. In totaal streden maar liefst 48 teams om de velbegeerde bekers en natuurlijk de eeuwige roem. SV Dalfsen was met vijf kampioenen de grote winnaar gevolgd door ASC’62 met 2 teams.

De uitslagen per poule:

Poule E1: ASC’62 E1

Poule E2: SV Dalfsen E2

Poule E3: HHC E14

Poule F1: ASC’62 F1

Poule F2: SV Dalfsen F2

Poule F3: SV Dalfsen F3

Poule D1: Rigtersbeek D1

Poule D2: SV Dalfsen D2

Poule D3: SV Dalfsen D3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.