Home / archiefcentraal / sv dalfsen neemt afscheid van toppers

sv dalfsen neemt afscheid van toppers

Speciaal voor deze gelegenheid werd de wedstrijd SV Dalfsen 1 – Oud SV Dalfsen 1 gespeeld. Het talrijk toegestroomde publiek was getuige van een zeer snelle openingsgoal van de oud- spelers van SV Dalfsen. Vanaf de aftrap schoot Wim Ekkelenkamp de bal onhoudbaar over keeper Mark Knol heen, 0-1. SV Dalfsen 1 herstelde daarna snel wat resulteerde in een 3-1 eindoverwinning. Na afloop gingen de spelers op de schouders en ontvingen zij uit handen van Alie Brasjen van de Supportersvereniging een fraaie oorkonde en een bos bloemen. Aansluitend ging de vrijwilligersavond van SV Dalfsen van start. Voorzitter Jos Ramaker opende de avond met een korte speech waarin alle vrijwilligers van SV Dalfsen bedankt werden voor hun inzet. Vervolgens werd de barbecue aangestoken en kon onder het genot van een drankje en een hapje het seizoen afgesloten worden.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.