subisidie beschikbaar voor zonnepanelen

Vanaf 2 juli is er weer subsidie beschikaar voor zonnepanelen. Dat laat de gemeente Dalfsen weten. Landelijk is in totaal dit jaar 22 miljoen euro beschikbaar. In aanmerking komen alle installaties tot 3.500 Wattpiek.

De subsidie geldt voor alle onderdelen van zonnesystemen, dus inclusief bekabeling en omvormer. De subsidie bedraagt maximaal 15% van de kosten van het zonnesysteem, exclusief de installatiekosten. Particulieren ontvangen maximaal 650 euro subsidie. Particulieren kunnen vanaf 2 juli 2012, op basis van een koopovereenkomst die op of na 2 juli 2012 is getekend, de subsidie aanvragen via de website van AgentschapNL. De regeling vloeit voort uit het begrotingsakkoord dat door vijf partijen in de Tweede Kamer is gesloten.

De subsidie kan alleen worden aangevraagd met een Digid code. Het aanvragen van een Digid code duurt ongeveer 5 werkdagen. Het wordt aangeraden om, indien u nog niet beschikt over een Digid code, uw Digid code nu al aan te vragen via www.digid.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.