student uit arrien ontwerpt picknick kruiwagen

“Los een probleem op van een bepaald merk, organisatie of winkel”, dat was de afstudeeropdracht voor vierdejaarsstudent Vormgever Productpresentatie van het Cibap, Marijke Rozema uit Arriën. Marijke vond haar opdrachtgever dichtbij huis. Ze ontwikkelde voor het bedrijf van haar ouders, een aardbeienboerderij annex theeschenkerij, een heuse picknick-kruiwagen.

Van de picknick-kruiwagen is in een handomdraai een handige tafel te maken waarop allerlei lekkernijen uitgestald kunnen worden; van een uitgebreide lunch tot een lekker hapje. In de kruiwagen zit verder alles wat nodig is voor een heerlijke picknick, zoals stoeltjes, een picknickkleed, tijdschriften en allerlei spelletjes. Bezoekers kunnen de kruiwagen huren en een mooi plekje ergens rondom de boerderij zoeken om een tijdje te vertoeven.

Om het plaatje helemaal af te maken maakte Rozema er ook een poster bij; “De picknick kruiwagen, het recept voor een geweldig leuk uitje”. Onderdeel van de afstudeeropdracht was om een aantrekkelijke presentatie te maken. Dat is gelukt. De presentatie zou niet misstaan in een VVV-kantoor. Marijke ontwikkelde verder nog een folder, een paaltjesroute, een bord voor aan de weg, een aardbeienspel en ze is bezig geweest met een campagne via social media.

Voor meer informatie: www.rozemarrie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.