Home / archiefcentraal / stone rock festival breidt kei hard uit

stone rock festival breidt kei hard uit

Zaterdag 28 juli wordt er gerocked onder de Zwevende Kei. Onder het kunstwerk aan de Stationsweg in Dalfsen vindt het Stone Rock Festival weer plaats en het festival breidt dit jaar kei-hard uit!

De namen die reeds bekend waren zijn The Backcorner Boogie Band, Tommy Ebben and the Small Town Villains, De Nieuwe Stempel, A La Din en Lick. Vergeleken met het totale aantal van drie bands die vorig jaar het podium bestegen is dit natuurlijk al een vooruitgang maar de organisatie is nog lang niet klaar.

Stone Rock krijgt dit jaar een tweede podium wat mede mogelijk gemaakt wordt door Kunst en Cultuur Overijssel (KCO) en de Provincie Overijssel. Daarnaast begint het festival dit jaar al om 14:00 uur met een middagprogramma.

Al deze extra tijd en podiumplaatsen worden natuurlijk nog opgevuld met ontzettend leuke band. De eerste nieuwe naam die de organisatie bekend maakt is THE HEINOOS. De structurele chaos van deze band zal Stone Rock aandoen met de meest fantastische hits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig die op hun geheel eigen wijze aan elkaar gebreid worden. Denk aan het geluid van Queen, The Sweet, Mud, The Police, The Beatles en meer. Zij vormen een goede reden om zaterdag 28 juli naar Stone Rock te komen.

Een goed festival met goede bands heeft ook een goede presentator nodig: niemand minder dan André Nijman (bekend van Jovink & The Voederbietels) zal tijdens Stone Rock gastheer zijn.

De komende weken maakt de organisatie nog meer nieuwe bands bekend die op zullen gaan treden op Stone Rock. Zaterdag 28 juli ,vanaf 14.00 uur ’s middags gaat festival los. Blijf op de hoogte via www.stonerock.nl en volg Stone Rock via www.facebook.com/stonerockdalfsen en www.twitter.com/stonerockdalfsen

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.