spannende dag voor vmboers

Het is een spannende dag voor de eindexamenkandidaten op de VMBO’s op het Vechtdal College in Ommen en het Agnieten College in Nieuwleusen. Vandaag krijgen zij te horen of ze geslaagd of gezakt zijn, of wellicht een herexamen moeten maken.

Op Twitter gonst het al enige uren van de berichtjes waar de zenuwen vanaf druipen. “Ik krijg al drie kwartier lang valse hoop van het Vechtdal College”, zo laat een jongen bijvoorbeeld weten en een meisje – waarschijnlijk gezakt – laat haar frustraties over deze school de vrije loop. ‘Het’ telefoontje, dat iedereen die ooit eindexamen heeft gedaan zich zal herinneren, houdt de gemoederen flink bezig. “Het Vechtdal College belt altijd onbekend,” zo waarschuwt een meisje alvast.

Voor 14 uur moest iedereen weten of hij of zij geslaagd is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.