routes dalfser avondfietsvierdaagse bekend

De Toerclub Dalfsen houdt dit haar de avondfietsdriedaagse op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 juli. Routemaker Harry Koerhuis heeft zijn uiterste best gedaan om dagelijkse een verrassende route van vijftien en dertig kilometer samen te stellen. Op maandag wordt er koersgezet richting Heino. Op dinsdag is de oostelijke richting naar Ommen aan de beurt. Op woensdag gaat het richting Lemelerveld.

Bij de samenstelling van de route wordt veel aandacht besteed aan veiligheid, rustige wegen en mooie fietspaden. Ook aan de inwendige mens krijgt de nodige aandacht. Iedere avond is er een traktatie voor iedereen en drinken voor de deelnemers op de korte afstand.

Na afloop van iedere dag kan gekeken worden of men wat gewonnen heeft met de tombola. Deze verloting met mooie prijzen is gratis voor de deelnemers. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Dalfser ondernemers.

Alle avonden wordt er gestart vanaf het clubgebouw Kadans, Brethouwerstraat 29 te Dalfsen (naast de Trefkoele). Daar kan men ook inschrijven. Om drukte aan de start te beperken is ook inschrijving mogelijk in de partytent van de Toerclub Dalfsen, staande in de buurt van de RK Kerk op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op maandag van 13.30 tot 16.00 uur.

De inschrijvingskosten bedragen in de partytent 3,50 euro per persoon, inschrijving. In het clubgebouw Kadans kost het inschrijven 4,50 euro per persoon. Voor een medaille bedragen de kosten 1,00 euro. Per dag inschrijven is ook mogelijk, dan bedraagt het inschrijfgeld 2,00 euro per persoon per dag.

De avond fietsdriedaagse is een onderdeel van het Datrion.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.