Home / archiefcentraal / rijden onder invloed rijbewijs ingevorderd

rijden onder invloed rijbewijs ingevorderd

De politie kreeg op vrijdagavond 29 juni een melding dat er op de N348 mogelijk een bestuurder van een auto onder invloed zou zijn. Bij de rotonde van de N348 met de N36 werd een auto die slingerend over de weg reed, staande gehouden. De auto werd bestuurd door een 55-jarige man uit Noordenveld. De bestuurder blies een F bij de blaasproef op straat. Aan het bureau wilde hij in eerste instantie niet meewerken en bedreigde hij een politieman. Later werkt hij wel mee aan de ademanalyse. Hij blies daarbij 770 ug/l. Proces-verbaal werd tegen hem opgemaakt voor bedreiging en rijden onder invloed. Ook bleek de man niet over een geldig rijbewijs te beschikken.

Lees ook

Hoogste opbrengst kinderpostzegels voor De Triangel in Witharen

WITHAREN – Nout, Selwin en Sven van basisschool de Triangel in Witharen hebben gemiddeld de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.