reggefiber houdt informatieavonden glasvezel

Glasvezel maakt de tongen los in Ommen. De één is razend enthousiast, de ander heeft er niet zo’n beeld bij. De mogelijke komst van een glasvezelnetwerk roept in iedere geval veel vragen op. Om alle vragen persoonlijk te kunnen beantwoorden worden er ‘glasvezelinformatieavonden’ gehouden.

Vragen over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel en het aanbod van de serviceproviders worden beantwoord tijdens speciale glasvezel informatieavonden. Deze worden gehouden op dinsdag 12 en maandag 18 juni bij theater Carrousel. De avonden beginnen om 20.00 uur. Tijdens deze avonden kunnen inwoners van Ommen zich uitgebreid laten informeren over de mogelijke aanleg, de diensten van de serviceproviders en de uitgebreide voordelen van een glasvezelnetwerk in Ommen.

De aanleg van glasvezel vraagt enorme investeringen. Daarom wordt het glasvezelnetwerk in eerste instantie aangelegd in gemeenten waar bewoners het graag zien komen. Kiest ten minste 30% van de huishoudens in de kern van Ommen vóór 9 september voor een glasvezelabonnement bij Concepts, KPN, Solcon, Plinq, Telfort, Lijbrandt, Vodafone of XS4ALL, dan wordt daadwerkelijk met de aanleg begonnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.