Home / archiefcentraal / regeling wint eigen bedrijvenboarding toernooi

regeling wint eigen bedrijvenboarding toernooi

Al sinds jaar en dag is Regeling Bouwbedrijf uit Beerzerveld hoofdsponsor en naamgever van het altijd gezellige BedrijvenBoarding Toernooi in Mariënberg. Editie 2012 vormde hierop geen uitzondering; Hans Pullen mocht na afloop eindelijk weer eens zijn eigen personeel feliciteren. Het team van Regeling wist namelijk in de finale Buitenhuis Spuittechniek te verslaan die ondanks het goede keepen van eigenaar Gerard Buitenhuis uiteindelijk aan het kortste eind trok.

Toernooidirecteur Alex Muis haalde weer het oude en succesvolle recept uit zijn keukenla en praatte de boel vlotjes aan elkaar, de poulewedstrijden verliepen gladjes en tussen al die heren vielen die paar leuke dames van Wendy’s Hairfashion natuurlijk wel op. Met een zevende plek mag het debuut van Wendy’s en haar meiden niet onvermeld blijven.

Hutten Metaal bouwde zichzelf op het podium met een derde stek ten koste van Lennips Schildersbedrijf. De overige plekken werden keurig verdeeld door: 5. Amix, 6. Toppoint, 7. Wendy’s Hairfasion, 8. Auto Olsman, 9. Prefab Totaal, Boma werd keurig laatste en tiende.

Na de finale gooiden de dj’s van dienst er wat ouderwetse goede muziek in, schroefde de zon haar zonnestralen wat op, werden de lege kistjes bier en picknicktafels goede vrienden met de voetballers die in de lange derde helft de tactiek alvast voor volgend jaar met elkaar bespraken.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.