recordaantaal dalfser avond fietsdriedaagse

De Dalfser Avond Fietsdriedaagse heeft met een deelnemersaantal van ruim 900 haar record verbroken. Drie avonden is er gefietst door de omgeving van Dalfsen. Op de korte afstand waren de gezinnen met kinderen actief. Bij de limonadestop was het een drukte van belang. In een korte tijd moesten 700 deelnemers (kinderen en ouders) van drinken worden voorzien.

Op de lange afstand waren voornamelijk de senioren actief. Zij konden onderweg bij de stempelpost in de horecagelegenheid koffie kopen. Uit de reacties bleek dat zij ook wel graag limonade hadden willen hebben, net als de kinderen. Alle deelnemers werden iedere dag getrakteerd. Op dag één een appel, dag twee plakje worst en dag drie een stukje kaas.

Na genoten te hebben van een mooie fietstocht werd het tijd om te kijken of men wat gewonnen had in de gratis tombola. Iedere dag werden er twaalf prijzen verloot. Na afloop werden de medailles uitgereikt.

Ondanks het grote deelnamersaantal hebben er zich geen ongelukken voorgedaan. Op de slotdag is één kind komen te vallen. Dankzij snel ingrijpend door een deelnemende arts en kort daarna geassisteerd door de EHBO is dit keurig opgelost.

Volgend jaar is er weer een Avond Fiets Driedaagse; in de derde week van juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.