Home / archiefcentraal / rabo fietsers ontdekken de streek

rabo fietsers ontdekken de streek

De jaarlijkse fietstocht van Rabobank Vaart en Vechtstreek werd zaterdag 2 juni gehouden. Klanten en leden van de bank konden gratis deelnemen aan deze tocht van ongeveer 35 kilometer. Het thema van dit jaar was: ‘Ontdek uw streek’. Er kon worden gestart vanaf negen verschillende Rabobankkantoren. Elke tocht was daarom anders en uniek. Onderweg werd druk gepuzzeld met foto’s. Hiermee maakte men kans op het winnen van een digitale camera.

Dat deze fietstocht een succes genoemd mag worden, blijkt wel uit de reacties van de deelnemers. “Wat een prachtige omgeving. Ik ben op plekken geweest waar ik nog nooit geweest ben. En dat terwijl ik toch in de buurt woon”, aldus één van de deelnemers. De route werd gereden aan de hand van knooppunten of routebeschrijving. Vanaf de Rabobankkantoren in Balkbrug, Dalfsen, Dedemsvaart, Ommen, Hardenberg, Lemelerveld, Nieuwleusen, Hasselt en Slagharen waren tochten van tussen de 35 en 40 kilometer uitgezet. De winnaars van de fotopuzzel ontvangen deze week de digitale camera.

Kijk vanaf 6 juni op www.rabobank.nl/vvs voor foto’s en namen van de winnaars.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.