prijs mooist verklede supporter nieuwleusen

In Nieuwleusen wordt zaterag 9 juni om 16.00 uur het EK-plein geopend. De mooist verklede oranjesupporter krijgt een mooie prijs: een arrangement voor twee personen naar een wedstrijd van S.C. Heerenveen. De tweede en derde prijs is een kaartje voor de wedstrijd van de TOP amateurselectie tegen Feyenoord. Deze wedstrijd wordt op 12 juli op sportpark Hulsterlanden in Nieuwleusen gespeeld. De winnaars worden in de rust van de wedstrijd Nederland – Denemarken bekend gemaakt. De jury wordt gevormd door de “Bavaria meisjes” die op het plein aanwezig zijn voor de bediening van pitchers bier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.