Home / archiefcentraal / penny dagen in slagharen drukbezocht

penny dagen in slagharen drukbezocht

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is afgelopen weekend tijdens de Penny dagen drukbezocht door paardenfans. Door de aanwezigheid van veel verschillende en bijzondere paarden, waaronder een Arabier met pasgeboren veulen, en de aanwezigheid van de striptekenaars van het Penny magazine, was dit weekend zeer geslaagd voor elke paardenfan.

De verschillende stamboeken waren erg populair, waaronder een mini Falabella en de schilderende Appaloosa Indy, die twee jaar geleden tot ‘het leukste paard van Nederland’ werd gekozen. Meisjes, maar ook enkele jongens stonden in de rij om de paarden te kunnen bewonderen. Ook konden de bezoekers van de Penny dagen samen met hun favoriete pony een mooie make-over krijgen, waarna ze samen op de foto konden. De striptekenaars van de Penny waren aanwezig en lieten hun tekenkunsten aan het publiek zien.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.