pech achtervolgt pepijn bijsterbosch

Met in zijn onderbeen nog een flinke bout was er afgelopen week al getraind op de Nürburgring. Donderdag waren er nog rondjes gereden op het TT circuit van Assen onder leiding van bondscoach Barry Veneman uit Dalfsen.

Zijn trainingstijd van 1.45.533 was goed voor een 15e startpositie in een sterk deelnemersveld. Echter op zondagmorgen tijdens een paar rondjes warm up ging het mis in de Ruskenhoek. Pepijn trok de motor onderuit en de fiets was dermate beschadigd dat hij de eerste race, 2 uur later, aan zich voorbij moest laten aan. Gelukkig was de rijder “ok”, maar de monteurs konden aan het werk.

Voor de tweede race was de motor wel gebruiksklaar en kon er gestart worden vanaf een twaalfde positie. Deze plaats kon Pepijn niet vasthouden maar in een gevecht om het laatste ONK puntje, de vijftiende, plaats was de coureur Martin Ruitenbeek toch te snel af.

“De eerste race van het jaar was geen gemakkelijke race, rondrijden was nu even meer prioriteit dan voor de winst te kunnen gaan. Dat ik nu weer op de motor zit is best wel snel. Het gevoel was goed, maar vanmorgen ging het even mis tijdens het aanzetten en trok ik de motor onderuit. Gelukkig hebben de monteurs goed werk verzet en kon ik weer rijden. Gezien de omstandigheden was mijn race niet slecht. Ik blijf hard werken aan het herstel en neem de komende week ook wat rust, voordat het komend weekend mijn eerste IDM race op het programma staat” aldus een moegestreden coureur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.