oude flash tenues voor kits for the world

De Nieuwleusener volleybalvereniging Flash neemt afscheid van zo’n 350 volleybaltenues. Het nieuwe sponsorconcept van de vereniging, dat met ingang van het aankomende seizoen van start gaat, is hier de aanleiding voor. Flash wilde de shirts met de huidige sponsorlogo’s niet zomaar weggooien of in de kast laten liggen. Daarom doneert de vereniging de tenues aan de stichting Kits for the World.

In de afgelopen maanden is door de sponsorcommissie van Flash een nieuw sponsorconcept uitgewerkt. Eén van de hieruit voortvloeiende veranderingen is dat alle competitiespelende leden een nieuw tenue gaan dragen. Dat het nieuwe sponsorconcept aanslaat bij sponsoren blijkt wel uit het eerste succes. Vrijwel alle teams hebben vanaf het nieuwe seizoen de naam van een sponsor op hun shirt staan. Tijdens het jaarlijkse Plus Bakker-volleybaltoernooi, zaterdag 16 juni aanstaande, zullen de TOP-sponsoren worden gepresenteerd.

Zaterdag 9 juni ontving Flash Colin Latham, de oprichter van de stichting Kits for the World. Latham heeft in een korte presentatie weergegeven waar zijn stichting voor staat en wat het in korte tijd al heeft bereikt. De volleybalvereniging is blij dat met de donatie van hun tenues, vele kinderen en volwassenen in ontwikkelingsgebieden hun zorgen van zich af kunnen sporten. En dat de sporttenues een middel kunnen zijn om saamhorigheidsgevoel en vertrouwen te creëren.

Kits for the World is een Zwolse organisatie die als doel heeft (tweedehands) sporttenues in te zamelen en deze uit te delen aan kinderen en jonge mensen in ontwikkelingsgebieden. Hiermee hopen zij een gevoel van hoop te brengen, geloof in eigen kunnen en ambitie voor de toekomst. Kits for the World gelooft in de macht van teamsport en dat dit wereldwijd sociale verbetering kan brengen. De stichting hoopt een brug te slaan tussen verschillende culturen door hen te helpen met kleine dingen, zoals een sporttenue.

De stichting Kits for the World is op zaterdag 16 juni bij het Plus Bakkertoernooi aanwezig met een aantal leden. Voor meer informatie over het nieuwe sponsorbeleid van Volleybalvereniging Flash, neem contact op met sponsorzaken@flashnieuwleusen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.