Home / archiefcentraal / open dag bij jubileum happy tails

open dag bij jubileum happy tails

Opleidingscentrum & Hondenschool Happy Tails in Beerzerveld viert zaterdag 30 juni haar 15-jarig jubileum met een open dag en heel veel activiteiten.

De enthousiaste Happy Tails demoteams geven diverse demonstraties en workshops: puppydemo’s, gedrag & gehoorzaamheidsdemo’s, dogdance demo’s en workshops, dog frisbee demo’s en workshops, behendigheidsdemo’s en workshops.

Goochelaar Magic John is er met zijn wereldberoemde goocheltrucs en hij maakt de coolste ballonnen voor de kinderen. Er is een gaaf springkussen voor de kinderen. Verder is Marjolein Dankelman van Praktijk Loco-Motion aanwezig en zij geeft allerlei voorlichting over natuurgeneeswijzen voor dieren. Bovendien geeft ze meerdere keren een workshop massage voor honden tijdens de open dag.

Orthopedagoog Maud van de Berg geeft voorlichting over het inzetten van honden en paarden voor therapie voor kinderen. Ze geeft ook een paar demo’s met haar paard en hond. Er is een hondenfotograaf, allerlei leuke stands met hondenspullen, wedstrijdjes voor baas en hond, een kleurwedstrijdje voor kinderen, een gratis hondenlunch voor alle honden, kortom allerlei leuks.

Bezoekers kunnen een kijkje nemen op de lesvelden en in de leshallen om een indruk te krijgen van de hondenschool. Alle reden om naar de open dag van Happy Tails te komen en te genieten van al het leuks dat Happy Tails te bieden heeft. Het volledige programma voor de dag staat op de website, www.happytails.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.