Home / archiefcentraal / nk vrij pistool bij schietsportvereniging vechtdal

nk vrij pistool bij schietsportvereniging vechtdal

Schietsportvereniging Vechtdal heeft op verzoek van de KNSA op 22 en 23 juni het Nederlands Kampioenschap Vrij Pistool gehouden. De vereniging had al eerder met succes afdelings- en districtskampioenschappen mogen organiseren, echter nog niet eerder een NK.

De door de KNSA geselecteerde schutters traden aan in de klassen junioren, mindervaliden, senioren en veteranen. Daarnaast werd in de seniorenklasse ook in teamverband geschoten. De finale van deze moeilijke discipline in de schietsport vond zaterdagavond onder grote spanning plaats en vergde veel concentratie- en uithoudingsvermogen van de schutters. L. Michiels uit Nederweerd werd de nieuwe Nederlandse kampioen.

Voorzitter Hennie van de Vegt van de vereniging verwelkomde Goldsteen van de Gemeente Dalfsen. De preses sprak een woord van waardering uit over de inzet van vele vrijwilligers, maar ook over de toekenning van subsidie tijdens de opwaardering van het sportpark. Mede door deze bijdrage heeft de vereniging de accommodatie kunnen aanpassen aan de gestelde eisen, waardoor de certificering door de KNSA werd toegekend. De heer Goldsteen zei verheugd te zijn dat het faciliteren door de gemeente tot dergelijke resultaten heeft geleid. Vervolgens ging hij over tot de huldiging van de kampioenen.

Nu de accommodatie door de KNSA is goedgekeurd en dit kampioenschap vlekkeloos is verlopen, hoopt de vereniging in de toekomst meer van dergelijke toernooien te mogen organiseren.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.