nieuwe school in dalfsen helemaal klaar

De nieuwe school in Dalfsen is helemaal klaar. De school is gebouwd om de leerlingen van Het Kleine Veer en De Schakel te huisvesten. Afgelopen week zijn ook de leerlingen van groep 5 tot en met 8 verhuisd naar het nieuwe gebouw, zodat de school nu met de groepen 1 tot en met 8 onder één dak zit.

De naam van de nieuwe school wordt in de derde week van september onthuld. De officiële opening is 17 september. De hele week staat dan bol van allerlei feestelijke activiteiten. Zo is er op woensdagmiddag 19 september Open Huis voor belangstellenden met een Kunst- en Kleedjesmarkt. Aan het einde van die week hebben de ouders met het personeel een feestavond.

De school, die nu 280 leerlingen telt, heeft dertien lokalen, waar ook de Buitenschoolse Opvang Allio gebruik van maakt. Inmiddels is men bezig het oude gebouw De Schakel af te breken, zodat er een nieuw plein met voetbalveldje kan komen. Directeur Bakhuis hoopt dat een en ander vóór het nieuwe schooljaar klaar is, zodat de kinderen naar harte lust kunnen spelen bij hun nieuwe school.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.