nieuwe plannen koopcentrum west5

Koopcentrum West5 heeft sinds kort met Harro Plaggenmarsch uit Zwolle een nieuwe eigenaar met grote plannen: “Jarenlang zijn de mogelijkheden van het pand niet optimaal benut, wat resulteert in een aantal onverhuurde grote ruimten. Gezien de ligging van het pand en de vele mogelijkheden zijn er enorme kansen om er een fantastisch koopcentrum annex bedrijfsverzamelgebouw van te maken.”

De plannen die op tafel liggen hangen af van de vraag die er is. Het gebouw is flexibel en aan te passen aan de wensen van de huurders. Er is ruimte voor onbeperkte detailhandel. Voor opslag binnen en buiten in combinatie met directe verkoop, bijvoorbeeld voor ondernemers met een webshop. Ook kunnen er units gemaakt worden voor kleine bedrijven tot tien man personeel, met eigen kantoorruimten en/of flexibele werkplekken. Extra voordeel zou kunnen zijn dat, in combinatie met de huidige bouwgerelateerde bedrijven, gebruik gemaakt kan worden van een receptie, showroom en verschillende logistieke functies.

De algemene doelstelling is het realiseren van een compleet koopcentrum / bedrijfsverzamelgebouw waar bezoekers en klanten eenvoudig en snel vinden wat ze zoeken en waar ondernemers elkaar kunnen versterken. Dit moet zeker lukken gezien de ruime gratis parkeermogelijkheid, flexibele indeling van het pand, goede bereikbaarheid (net buiten Ommen, vlak aan doorgaande wegen) en goede uitbreidingsmogelijkheden.

De huidige huurders zijn te spreken over de plannen en ervan overtuigd dat het mogelijk is, door met meer bedrijven gezamenlijk de schouders eronder te zetten, van West5 een drukbezocht en gezellig centrum te maken is met een brede regionale functie.

De heer Plaggenmersch nodigt mensen die interesse hebben van harte uit om een keer om de tafel te gaan zitten. “Uiteraard moet er nog wel het één en ander gebeuren. De mensen die interesse hebben vertel ik graag meer over de plannen. Zij worden ook zeker betrokken bij de uiteindelijke uitvoering ervan.”

Meer informatie kan gevonden worden op www.west5.nl. Ook via Twitter kunnen geïnteresseerden op de hoogte blijven van nieuwtjes. Volg West5 op twitter.com/west5ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.