nieuwe nummer 1 ek pool woezel pip

Maar 36 deelnemers van de VC EK-pool vonden dit helemaal niet zo verrassend, zij hadden de 2-1 overwinning goed voorspeld.

De uitslag in het duel dat eerder op de avond tussen Frankrijk en Engeland werd gespeeld, was volgens de VC EK-pool deelnemers ook geen verrassing. Engeland, dat veel bekritiseerd werd, en Frankrijk, dat een favoriete rol in de poule kreeg, eindigde in een 1-1 gelijkspel. In de VC EK-pool hadden 96 deelnemers dit al wel voorzien.

Hiermee hebben we een nieuwe nummer één met 39 punten, namelijk: Woezel-Pip. Deze slimmerik, oftewel Jacqueline Kolkman, heeft bij elke wedstrijd van het EK een 1-1 uitslag voorspeld. We zijn benieuwd hoe ver ze hier mee komt in de pool. Met één punt minder op de tweede plaats, staat Bert Askamp met gebruikersnaam bert. Al drie dagen op rij pakt hij bij één van de twee wedstrijden, de volle acht punten. De top 3 sluit af met een gezamenlijke derde plek voor AndreAndre, AlleBallenOpHuntelaar en Bart_le_Coq. Zij hebben 37 punten.

Wil je weten hoe jij er voor staat? Kijk dan op de ranglijst van de Deventer Centraal EK-pool.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.