nieuwe keukenspullen voor sociaal eetcafe

Het sociaal eetcafé in Ommen heeft een bijdrage van 1.200 euro ontvangen uit het Fonds Coöperatief Dividend (FCD) van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Met dit bedrag gaat het eetcafé de huidige keukenspullen vervangen. Een wens die al geruime tijd op het lijstje stond van de vrijwilligers van dit eetcafé.

Het sociaal eetcafé is een gelegenheid voor mensen die het prettig vinden om samen met anderen een gezonde maaltijd te nuttigen. De bijdrage vanuit het FCD zal mede gebruikt worden om keukenspullen voor het sociaal eetcafé te vernieuwen. Er worden nieuwe ovenschalen en pannen aangeschaft. Verder staat mooi linnengoed en nieuw bestek op het wensenlijstje van de vrijwilligers. “Dit aspect spreekt ons als commissie van het FCD erg aan”, licht Wim van der Vegt, ledenraadslid van Rabobank Vaart en Vechtstreek toe. “Dit voegt iets toe aan het beter leefbaar maken van onze samenleving. Daar is het FCD voor bedoeld.”

Na de overhandiging van de cheque schoof iedereen aan om te eten. Op deze manier was het voor de genodigden een mooie gelegenheid om te ervaren hoe gezellig het is om met anderen samen te eten. Pasta met frisse salades en een overheerlijk toetje werden door de vrijwilligers geserveerd. Leuk is dat de mensen zich een avondje te gast voelen en een praatje met elkaar kunnen maken. Precies dat is de doelstelling van het sociaal eetcafé Ommen. Mensen die ook een keer willen proeven hoe het smaakt bij het sociaal eetcafé kunnen zich voor donderdag twaalf uur aanmelden via telefoonnummer 06 438 161 99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.