neem een kijkje in andermans tuin

Veertien tuinliefhebbers staan tijdens de Open Tuindagen in Lemelerveld klaar om zaterdag 30 juni en zondag 1 juli u gastvrij in hun tuin te ontvangen. De tuinen zijn deze editie erg divers, zowel in grootte, vorm als beplanting. Er zijn kleine tuinen met mooie zichtlijnen en borders op kleur, maar ook grote tuinen met vijvers en beplanting die aansluit bij het landschap.

De gezamenlijk kerken van Lemele en Lemelerveld doen mee door bloemstukken te maken rond het thema ‘geloof, hoop en liefde’. De bloemstukken kunt u bewonderen in de tuin van De Lichtbron, in Lemelerveld.

De Open Tuindagen zijn van 11:00 tot 17:00. De route is geschikt voor zowel fietsers als autogebruikers en de toegang is gratis. Een routebeschrijving is te vinden op www.sukerbiet.nl, bij de kantoren van VVV-Vechtdal en bij de deelnemende tuinen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.