Home / archiefcentraal / motorrijder overleden na ongeval

motorrijder overleden na ongeval

Bij een verkeersongeval op de Hardenbergerweg in Bergentheim is dinsdagavond 5 juni rond 20.45 uur een 73-jarige inwoner uit Hardenberg om het leven gekomen. Het slachtoffer reed op een motorfiets en botste achterop een auto. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat een automobilist op de Hardenbergerweg afremde om linksaf te slaan. De auto daarachter remde ook af, maar om nog onduidelijke reden botste de motorrijder tegen deze auto. Hij kwam ten val en is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De verkeersongevallendienst stelt een onderzoek in en getuigen wordt verzocht contact met de politie op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 0900 – 8844.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.