mizuwaai wint eerste play off

De handbalsters van Mizuwaai Dalfsen hebben zondag de eerste wedstrijd in de play offs om het landskampioenschap gewonnen. Het duel tegen Westfriesland/SEW werd in de Dalfser Trefkoele met 35-24 in de wacht gesleept.

Van meet af aan nam de thuisploeg het heft in handen. Na 2 minuten namen de Dalfser handbalsters de voorsprong en bouwden die secuur uit tot een 17-12 ruststand. Na rust bleef de ploeg het duel controleren en werkte rustig naar de eindstand van 35-24 toe.

Een herhaling van vorig jaar, het eerste landskampioenschap in de geschiedenis van de club, lijkt met deze overwinning dichtbij te komen. Volgende week zondag (17 juni) speelt Mizuwaai de tweede play off. Het duel wordt gespeeld in Nibbixwoud (vlakbij Hoorn) en begint om 13.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.