Home / archiefcentraal / mizuwaai haalt roos van leeuwen

mizuwaai haalt roos van leeuwen

Van Leeuwen is een rechtshandige linkeropbouwspeelster en afkomstig van GoConnect/IT Fortissimo. Sinds 2011 kwam ze uit voor de club uit Cothen, daarvoor speelde de Amersfoortse voor Fulmen Fidelitas. “Roos is een jonge speelster waar we in de toekomst veel mogelijkheden in zien. Ze is groot en heeft voor haar jonge leeftijd een prima schot. Ze is ambitieus en wil graag veel leren. Ze heeft een goede indruk op ons gemaakt.”, aldus manager Rene Cloo. Eerder trok MizuWaAi Dalfsen Nicol Kooiker en Yarah Nijboer al aan maar zag het Smits, Malestein en Jongenelen vertrekken naar het buitenland. Jolanda Schutte zal vanwege haar drukke werkschema een stapje terug doen naar het 2e team.

MizuWaAi Dalfsen kan in de huidige competitie zondag a.s. haar Landstitel prolongeren als het bezoek gaat bij Westfriesland SEW. Het heeft de Supercup en Beker dit seizoen al op zak.

Lees ook

SV Dalfsen presenteert eigen spelersbus

DALFSEN – Op sportpark Gerner is zondagmiddag de SV Dalfsen spelersbus gepresenteerd. De touringcar van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.