Home / archiefcentraal / meisjes e1 van mhc dalfsen kampioen

meisjes e1 van mhc dalfsen kampioen

Meisjes E1 van MHC Dalfsen is zaterdag 16 juni kampioen geworden. Na de 5-4 zege op naaste concurrent ZMHC ME1 konden de medailles worden uitgereikt. Op het hoogste niveau won meisjes E1 van MHC Dalfsen 10 van de 11 wedstrijden met goed verzorgd spel.

Regelmatig kreeg het team complimenten over het rondspelen van de bal. Trainer Jules Schutte heeft de meiden dit jaar mede op dit hoge niveau gebracht. Na afloop van de laatste wedstrijd kregen de meiden, behalve de medaille, ook een diploma en een ijsje. De speelsters zijn: Sarah Smalbraak, Linde Booijink, Isa Kulsdom, Noor Maijers, Marie-Louise Paardekoper, Annmee Slootweg en Bente Schuurmans.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.