Home / archiefcentraal / meisje lastiggevallen door scooterbestuurder

meisje lastiggevallen door scooterbestuurder

Op de van Roijensweg (tussen Kloosterhaar en Bergentheim) is woensdagmorgen 13 juni rond 10:15 uur een 17-jarige meisje uit de gemeente Hardenberg lastig gevallen door een passerende bestuurder van een donkerblauwe (brom)scooter. Zij fietste van Kloosterhaar naar Bergentheim. De man heeft een fors gedrongen postuur en een grote neus. Hij droeg onder meer een blauwe integraalhelm, een donkerblauwe broek, instappers en hij had zijn sokken hoog opgetrokken. Een kort daarna ingesteld onderzoek naar deze man in de omgeving had helaas geen resultaat. Naar deze scooterbestuurder wordt een nader onderzoek ingesteld. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze situatie wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. (meld Misdaad anonieM), via 0800-7000. Naar dit voorval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.