meester bijen neemt na veertig jaar afscheid

Jan Bijen neemt na 39 jaar lesgeven afscheid van de Sint Willibrordusschool in Vilsteren. Hij heeft in al die jaren aan meerdere generaties lesgegeven en veel voor de school en de leerlingen betekend.

Het eerste jaar van zijn onderwijsloopbaan gaf hij les aan de Meester Propschool te Lochem, waardoor hij nu veertig jaar in het vak zit en afscheid neemt. Dit viert hij op donderdag 19 juli. De hele dag staat in teken van festiviteiten met als afsluiting een receptie in het Parochiehuis te Vilsteren. Jan nodigt hierbij oud leerlingen, ouders en andere belangstellenden uit, om onder het genot van een hapje en een drankje, op donderdag 19 juli zijn jubileum en afscheid te vieren. Dit is tussen 17.00 en 19.00 uur aan de Vilsterse Allee 2 in Vilsteren.

Bijen is al jaren woonachtig in Ommen. Hij is op 16 januari 1949 geboren te Vorden. Naast het lesgeven is zijn grootste hobby het restaureren van oude meubels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.