marienberg winnaar de lelie boardingtoernooi

Voor vierde keer heeft voetbalvereniging Mariënberg de finale van het Boardingtoernooi gewonnen. In de finale van het door De Lelie gesponsorde toernooi waren de mannen van trainer Hennie Haverkort Sportclub Lutten met 5-2 de baas.

Hetzelfde Lutten had meervoudig toernooiwinnaar Bergentheim in de kruisfinale brutaal de weg versperd door met 7-5 van de kampioen in de derde klasse te winnen zodat een herhaling van de finale van 2011 niet meer tot de mogelijkheid behoorde.

Mariënberg was in de andere halve finale Voorwaarts uit Westerhaar met 4-2 de baas. Lutten werd winnaar van poule A, gevolgd door Voorwaarts. In Poule B beschikten Mariënberg en Bergentheim over de beste papieren. Deze vier ploegen gingen op voor de hoofdprijs en de dik gevulde enveloppen met inhoud.

Onder toeziend oog van onder andere burgemeester Marc-Jan Ahne van de gemeente Ommen speelden Voorwaarts en Bergentheim om plek drie. Voorwaarts beschikte over de langste adem en won simpel met 10-3 van een vermoeid Banthum.

In de finale stond het al gauw 4-1 voor Mariënberg en wist Lutten geen bres te slaan achter Appie Peters, die zijn laatste wedstrijd keepte in het roodzwarte shirt. Uit handen van burgemeester Ahne mocht de eveneens afscheid nemende Arjan Bolks de felgebeerde Boardingpokaal in ontvangst nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.