mac van dedem organiseert oldtimerrit

In Balkbrug zal vrijdagavond 29 juni voor de 27e keer een Oldtimerrit plaatsvinden. De organiserende MAC van Dedem heeft op die avond, onder auspiciën van de V.K.M., een rit uitgezet met een lengte van ongeveer 55 kilometer door het Overijsselse en Drentse landschap, waarbij geen enkele auto(snel)weg zal worden aangedaan.

De start is op een gedeelte van het speelveld van het Heuveltjesbosbad in Balkbrug. Vanaf 18.00 uur kunnen de klassieke motoren (en automobielen) worden opgesteld. Om circa 18.45 uur wordt dan een begin gemaakt met de toertocht. Er wordt gereden met het in motorkringen bekende ‘follow-up’-systeem. Halverwege de rit wordt er een tussenstop gehouden om de benen even te strekken en om de inwendige mens te verzorgen.

Om ongeveer 20.30 uur wordt de colonne weer terugverwacht op het terrein bij het zwembad, waar de koffie met krentenmik klaar staat.

Dus nog even tijd om de rit te evalueren, bij te praten, plannen maken voor de komende zomer en met een goed gevoel weer huiswaarts te keren, om volgend jaar weer deel te nemen aan de Oldtimerrit van de MAC van Dedem.

Voor verdere info kan men terecht bij Gerrit Stoffer, 0529 – 484 309 of 06 – 22697392.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.