leerlingen kijken achter schermen op roefeldag

Maar liefst 274 basisschoolleerlingen uit Ommen en omgeving deden dinsdag 5 juni mee aan de jaarlijkse roefeldag. De dag werd gehouden door het jongerenwerk van Landsede Welzijn; veertien basisscholen hadden zich aangemeld.

’s Ochtends om 9.00 uur verzamelden de leerlingen uit groep 8 en begeleiders zich bij het jongerencentrum Punt. Daar kregen zij te horen bij welke bedrijven ze op bezoek mochten. Vervolgens vertrok de stoet per fiets om door heel Ommen bij de 42 verschillende bedrijven, winkels en instellingen achter de schermen te kijken.

In twee rondes gingen de kinderen op pad, waarna om 12.00 uur de afsluiting plaatsvond in het jongerencentrum. Dat ze veel mooie indrukken hadden opgedaan bleek wel uit de louter positieve reacties die de organisatie van de leerlingen ontving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.