Home / archiefcentraal / laatste ruilavond sportplaatjes coop

laatste ruilavond sportplaatjes coop

De sportplaatjesactie die COOP Neppelenbroek samen met drie Lemelerveldse sportverenigingen organiseerde is een groot succes geworden. Drie maanden lang spaarden vele Lemelervelders de sportplaatjes en nog steeds worden er plaatjes geruild. Lemelerveld verzamelde volop, naar volle tevredenheid van drie sportverenigingen en COOP Neppelenbroek. Als dank voor het initiatief en de goede samenwerking kregen Johan Neppelenbroek en Paul Kogelman een bos bloemen aangeboden.

De actie is nu afgelopen, maar voor verzamelaars die hun boek nog niet helemaal compleet hebben, zal er nog één keer een ruilbeurs gehouden worden. Op woensdagavond 21 juni is er tijdens het Open Volleybaltoernooi vanaf 19.00 uur in de tent op het feestterrein de laatste kans om je verzamelboek vol te plakken.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.