Home / archiefcentraal / kinderwensen bij opening giga konijnenveld

kinderwensen bij opening giga konijnenveld

Veel blauwe wensballonnen gingen afgelopen zaterdag de lucht in toen burgemeester Ahne van Ommen samen met Bultje – het konijn van vrijetijdspark Beerze Bulten – het totaal vernieuwde Giga Konijnenveld opende. Afgelopen winter is de grote buitenspeeltuin volledig vernieuwd met hardhouten speeltoestellen.

De wensballonnen die de lucht ingingen luidden de samenwerking in voor dit seizoen tussen Stichting Make-A-Wish® Nederland en Beerze Bulten. Deze stichting vervult wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. De kaart met de leukste wens die wordt teruggestuurd naar Beerze Bulten zal vervuld worden.

Eerder op de middag werd de samenwerking met Make-A-Wish® Nederland officieel bekrachtigd door Harmienke Kloeze, directeur van Make-A-Wish® Nederland, en Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Beerze Bulten. Dit gebeurde onder andere door middel van een theatershow in het buitentheater van Beerze Bulten.

Onder andere de opbrengst van musicalkaartjes van deze zomer gaat volledig naar het goede doel van dit jaar. Vorig jaar heeft Beerze Bulten € 32.000 bijeengebracht voor de Stichting the Home of Hope and Dreams van oud-inwoonster van Hardenberg Gini Pullen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.