Home / archiefcentraal / kijk en doedag t vinkennest gezellig verlopen

kijk en doedag t vinkennest gezellig verlopen

De jaarlijkse kijk- en doedag van peuterspeelzaal ’t Vinkennest in Vinkenbuurt is zaterdag 9 juni gezellig verlopen. Ouders, grootouders en andere belangstellenden vermaakten zich samen met de peuters prima met de spelletjes die binnen en buiten werden gespeeld. Blikgooien, spijkerbroekhangen, kleerhangerwerpen, schminken, maar ook een cakelolly maken, het kon allemaal. Ook het springkussen werd goed gebruikt.

Het thema was ‘verkleden’ en dat was goed te zien. Er waren prinsessen, een brandweerman en zelfs een versierde pony. Natuurlijk waren veel peuters en ouders in het oranje, vanwege de voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal zaterdagavond.

Iedereen kon zich laten fotograferen als verpleegster of militair. De resultaten komen op de website van Vinkenbuurt: www.vinkenbuurt.com

De leidsters mochten ook enkele mensen verwelkomen die voor het eerst kennis maakten met ’t Vinkennest. Een belangrijk doel van deze dag, want ’t Vinkennest heeft nog ruimte voor nieuwe peuters. Spelen en leren in zo’n landelijke, groene omgeving als die rond ’t Vinkennest, wie wil dat nu niet?

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.