keramiekoven voor cbs sjaloom uit unifonds

Met Vaderdag in het verschiet konden de kinderen van cbs Sjaloom hun creatieve fantasieën in klei uitdrukken. Deze kunstwerken werden in een nieuwe keramiekoven gebakken.

Omdat de oven van de Sjaloom onveilig werd, heeft de school een verzoek gedaan om een nieuwe te ontvangen uit het Unifonds. Het Unifonds is een fonds van én voor leden van Univé De Onderlinge. Het fonds stelt jaarlijks een bedrag beschikbaar om projecten en instellingen met een breed maatschappelijk draagvlak te ondersteunen. Dit verzoek is gehonoreerd en vorige week overhandigden Wim Holsappel (directeur Univé) en mevrouw Bremmer – Getkate (Unifonds Commissie) een gloednieuwe oven aan Johan Kooiker, directeur van de Sjaloom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.