Home / archiefcentraal / jong oranje te gast bij flash

jong oranje te gast bij flash

De selectie van Jeugd Oranje – meisjes tot 17 jaar – van de Nederlandse Volleybalbond was van 22 tot en met 24 juni te gast bij volleybalvereniging De Hypotheekgroep Flash in Nieuwleusen. Zij hadden hun trainingsweekend belegd in het dorp.

Op zaterdagmiddag werd er een clinic verzorgd voor alle A-, B- en C-jeugd van Flash, onder leiding van Oranje en aansluitend werd er een oefenwedstrijd gespeeld tegen het eerste damesteam van Sudosa Assen, uitkomende in de eerste divisie. Deze wedstrijd werd met 4-1 gewonnen door Jeugd Oranje van trainer/coach Petra Groenland. De nationale selectie logeerde bij diverse gastgezinnen in Nieuwleusen.

Het volleybalweekend werd zondags afgesloten met een ochtendtraining en een gezamenlijke lunch in de kantine van de vereniging.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.