Home / archiefcentraal / horsto bouw wint aan duurzaamheid en uitstraling

horsto bouw wint aan duurzaamheid en uitstraling

“We pakken alles aan,” zegt Stokvis over de werkzaamheden van Horsto Bouw. “Van kleine verbouwklussen tot nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. Wij proberen ons te onderscheiden met vakmanschap, ervaring en kennis. We hebben een eigen werkplaats, waardoor we snel maatwerk kunnen leveren. Die eigen werkplaats levert bijvoorbeeld voordeel op bij onderhoudswerk aan kozijnen, ramen, deuren en luiken.” Horsto Bouw richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere klant. “We doen onderhoudswerk en uitstukwerk, we vervangen kozijnen en boeien en doen nieuwbouw en uitbouw. Ook plaatsen wij bijvoorbeeld dakkapellen en doen we WVG-aanpassingen.”

Voor het project ‘Eigenhuis-en-erf’ van Landschap Overijssel heeft Horsto Bouw inmiddels diverse hooibergen vervangen of gerenoveerd en ook is het bedrijf momenteel bezig met het zwembad voor camping de Koeksebelt.

Het nieuwe bedrijfspand wordt 29 juni feestelijk geopend. Binnenkort gaat de nieuwe website van Horst Bouw online en ook is het bedrijf te volgen via twitter: @HorstoBouwOmmen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.