herman scholten een onder parr in lemele

Herman Scholten was de grote man in ronde 13 van de competitie pitch & putt op de Kleine Esch in Lemele. Hij had 53 slagen nodig om de achttien holes te bedwingen. Theo Otten had deze ronde twee slagen meer nodig om rond te komen. Harry Eshuis, Jan Willem van den Berg en Hans Strijkveen waren na 59 slagen rond. Gerrit Koggel zestig, Jan Hekman Ommen 61 evenals Wim van de Linde en Henri Duerink en Gerrit Tempert met 63 slagen kregen punten voor het tussenklassement. Deze wordt aangevoerd door Hans Strijkveen met 95 punten, gevolgd door Herman Scholten met 89. Met 87 punten staat Theo Otten hier derde.

Voor het stablefordklassement scoorde Gerard Schoot 41 stableford-punten, Herman Scholten 38, Wim van de Linde 37 en Mieke Bendijk en Jan Willem van de Berg ook 36 stableford.

Bij stableford wordt rekening gehouden met het niveau van de speler op dat moment. In het stablefordklassement gaat Mieke Bendijk aan kop met 65 punten gevolgd door Gerrit Tempert met 51 punten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.