heisa baalder repeteert renovatie

Toneelvereniging Heisa Baalder is weer aan het repeteren. Na een succesvol seizoen moest een toneelstuk gevonden worden dat het vorige kan evenaren. Volgens de leden is dit gelukt met het blijspel Renovatie, geschreven door H. de Vries.

Het toneelstuk laat zien dat men niet alleen huizen maar ook mensen kan renoveren. “Dreuge Kloas en zien moe hebt heel vulle geld en laand, maor Kloas hef gien vrouw. Klaos zien moe probeert Kloas met wat chantage an de dochter van de dorpswinkelier te koppel’n. Hoe twie moderne dames Kloas oet zien oale kleer’n kriegt en hum goat renoveren brengt heel vulle komische situaties met zich met”, vertelt de vereniging.

Uitvoerdata worden binnenkort bekendgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.